Faction Photo Studio - Botanische fotografie

Fotografie

F-Action fotostudio Hillegom

De kracht van F-action is dat wij zeer flexibel en veelzijdig zijn. Er wordt goed geluisterd naar de specifieke wensen van de klant en wij maken waar wat wij beloven.
Op locatie of vanuit onze studio in Hillegom werken wij aan precies dat beeld wat onze klant voor ogen heeft. Naast de verschillende vormen van fotografie kunt u ook met al uw opdrachten voor digitale beeldbewerking bij ons terecht.

Reclame- en Product fotografie

Wij streven er naar uw product zodanig vast te leggen dat alle eigenschappen en specifieke kenmerken helder en in de juiste sfeer in beeld worden gebracht. Gefotografeerd vanuit het perfecte standpunt en met de juiste verlichting zal de foto uw product volkomen tot haar recht laten komen.

Bedrijfsfotografie

Een fotoreportage is dé manier om alle facetten van uw bedrijf in beeld te brengen bij uw relaties. Wij leggen de dynamiek van uw bedrijf en haar werknemers vast op foto zodat er een helder beeld ontstaat van het geen waar uw bedrijf voor staat.

Botanische fotografie

Gevestigd in het hart van de Bollenstreek zijn wij een bekende naam op het gebied van botanische fotografie. Opdrachtgevers in elk segment van de botanische industrie maken gebruik van onze diensten.

Binnen het bloeiseizoen kunnen wij uw producten exclusief en geheel volgens uw wensen fotograferen en als u buiten het bloeiseizoen fotomateriaal nodig heeft is de kans groot dat het gewenste beeld is terug te vinden op onze botanische beeldbank www.f-views.com.

 

Botanic Images

F-Action fotostudio

F-action BV
Satellietbaan 13e
2181 MG Hillegom

Telefoon: 0252-515824
Fax: 0252-515824

Info@f-action.net